En İyi Antalya Plajları

194  kere görüntülendi.

En İyi Antalya Plajları

Antalya Plajları

Türkiye’mizin yaz ayları denilince akla gelen ilk şehri Antalya’dır. Ünü tüm dünyaya yayılmış olan bu şehirde her yıl milyonlarca turist ağırlanmaktadır. Yaz, kış demeden her zaman için eğlencenin doruk yaptığı bu yerlerde yaşamak oldukça eğlencelidir. Sizlere bu yazımızda Antalya plajları hakkında bilgilendirme yapacağız.

Antalya özellikle denizlerinin turkuaz renkli denizleri ile birlikte oldukça dikkat çekicidir. Özellikle Rus ve Alman turistler tarafından her sene ziyaret edilen ve güzel zamanların geçmesi sağlanan bu deniz ile birlikte sizlerde aradığınız dinlenme fırsatını ele geçirebilirsiniz.

En İyi Antalya Plajları

Eşsiz manzarası, muhteşem doğası ile birlikte hem tarihi bir gezi hemde bol bol deniz, güneş ikileminden faydalanmak isterseniz Antalya sizin için doğru adrestir. Bu şehir adeta yaz ayları için oluşturulmuştur. İnsanların doyasıya eğlendikleri bu yerde eğlence hiçbir zaman eksik olmaz. Dilerseniz sizleri en iyi plajlar yazımıza doğru kısa bir yolculuğa çıkartalım.

Kaputaş Plajı

Antalya’nın kaş ilçesinde bulunan bu plaj, beyaz kumları ile dikkat çekmektedir. Yol kenarında bulunan ve gidişi için oldukça uzun merdivenlerden inilen plaja ulaştıktan sonra çektiğiniz tüm çileye değdiğini göreceksiniz. Harika bir konum, harika bir manzara ve harika bir kumsal bulunur. Tatil için ne ararsanız burada bulabileceğinizi belirtmek isteriz.

Phaselis Plajı

Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan Phaselis plajı ile birlikte sizlere harika bir zaman geçireceğiniz olanaklar sunulmaktadır. İsterseniz yanındaki antik kenti gezebilir isterseniz güzel bir deniz keyfi çekebilirsiniz. Antalya plajları arasında gitmenizi istediğimiz en önemli plajlardan bir tanesidir. Tarih ile birlikte harika zamanlar geçirmek ve burada denize girmek her zaman için en zevkli işlerden bir tanesidir.

Olimpos Plajı

Antalya’nın Kumluca ilçesi sınırları içerisinde bulunan bu plaj ile birlikte enfes bir manzarada sizleri beklemektedir. Hem tarihi bir yer görmek hemde denizine girerek eğlenceli zamanlar geçirmek için oldukça ideal olan yerlerden bir tanesidir. Olimpos plajı ile birlikte Antalya’nın belkide en serin plajlarından bir tanesine merhaba diyebilirsiniz. Bu bakımdan bu plajı özel olarak tavsiye ederiz.

Konyaaltı Plajı

Mavi bayraklı plajlardan bir tanesi olan Konyaaltı ile birlikte oldukça eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Yaz aylarında gündüzleri denize girilebilen bu plajda geceleri ise etrafta bulunan kişiler piknik yapmaktadırlar. 7500 metrelik uzunluğu ile birlikte Türkiye’nin en uzun plajları arasında yer alır. Ancak denize girdikten sonra hemen derinleştiği için oldukça dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatalım.

Küçük Çakıl Plajı

Antalya plajları arasında isminden de anlaşılabileceği gibi küçüklüğü ile bilinen bir plajdır. Soğuk suyu ile meşhur olan plajı pek kimse bilmez. O nedenle sessizlik ve sakinlik aradığınız zaman buraya gelerek dinlenebilirsiniz. Dünyanın en özel ve en küçük plajlarından bir tanesinde harika bir tatil geçirmek isterseniz burası tamda aradığınız yerdir.


  • 12/7/2022

Yorumlar - 0

Yorum Ekle